Waarom improvisatietheater

Waarom zou u nou kiezen voor improvisatietheater van The Impro Company bij uw bijeenkomst? 

1. Improvisatietheater is origineel

Het inzetten van improvisatietheater voor uw bijeenkomst zorgt voor een originele en verrassende bijdrage tijdens het programma. Improvisatietheater is energiek, interactief en humoristisch. 

2. Improvisatietheater zorgt voor een betrokken en actief publiek

De improvisatietheatershow zorgt voor een wakker publiek. Ze zijn actief betrokken bij de input van de scènes en bepalen mede waar de scène over gaat. In de geïmproviseerde sketches staat humor centraal. Op die manier zorgt het optreden ervoor dat de inhoud en doelstellingen van de dag een blijvende indruk maken op het publiek.

3. Improvisatietheater is flexibel

Het inzetten van improvisatietheater bij uw evenement zorgt voor flexibiliteit. Omdat de input van het optreden verkregen wordt uit het publiek stelt het de acteurs in staat om direct in te spelen op situaties. Zelfs tijdens het optreden kunnen de acteurs wijzigingen aanbrengen in de te spelen sketches zodat het optreden het beste aansluit. Ook binnen het tijdspad van een programma is improvisatietheater flexibel. Omdat we niet vastliggen aan een vast script kunnen we kiezen voor kortere of langere geimproviseerde sketches.

Om de bovenstaande redenen kozen al veel bedrijven, scholen en instellingen voor improvisatietheater van The Impro Company. Kijk op deze pagina voor alle referenties.