Estate

Voor het 15jarige bestaan van Estate is een prachtige feestavond georganiseerd in het Midi Theater. Tijdens de avond is een programma opgezet waar zowel inhoud als entertainment in is opgenomen. Richard Engelfriet heeft een lezing op maat gegeven, hierin werden diverse elementen van Estate in verwerkt. Door middel van improvisatietheater is het entertainment gewaarborgd. Op enkele momenten werd in geïmproviseerde scènes terug en vooruit gekeken naar leuke momenten die het bedrijf heeft meegemaakt.

Alex Otten, managing director: "De improvisatietheateracteurs van Tijssen Theaterprodukties hebben bij het 15 jarig bestaan gezorgd voor een pakkende, interactieve en vooral leuke invulling van de middag en avond. Samen met een gastspreker (Richard Engelfriet) heben ze onze gasten vermaakt. Ons jubileum was er op gericht om onze releaties iets terug te geven voor het feit dat we, op welke manier dan ook, hebben meegewerkt aan het succes van Estate.
De aanpak van Tijssen Theaterprodukties is erg professioneel. In de voorbereiding bleek gelijk dat ze wisten waar ze mee bezig waren en konden terug vallen op veel ervaring. Als je een interactive middag wil, met humor en een boodschap dan moet je zeker Tijssen Theaterprodukties uitnodigen."